L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR:1.679
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:5.699

divendres, 5 de juliol del 2024

L'Associació de Jubilats i Pensionistes ha visitat Toledo

 

L'Associació de Jubilats i Pensionistes dins de les activitats recreatives i culturals per als socis/sòcies que du a cap al llarg de l'any, ha efectuat fa uns dies un viatge a Toledo en el qual els participants han pogut conéixer la ciutat, així com passejar per tot el casc antic que és Patrimoni de la Humanitat en una visita guiada explicativa.

El viatge comprenia l'assistència als espectacles de "Puy du Fou España", un parc temàtic basat en diversos episodis de la historia antiga i edat mitjana peninsular, inaugurat l'any 2021.

El viatge ha estat molt del grat dels socis/sòcies, i l'entitat té previst repetir-lo el pròxim mes de setembre.

Remés.