L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.573
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:11.911

dissabte, 13 de juliol del 2024

Costes ha donat com a acabades les tasques de "reconstrucció" de vora 200 metres de la platja de la Goleta

 

Demarcació de Costes ha acabat en el termini previst, 12 de juliol, els treballs de reconstrucció del tram de la platja de la Goleta que havia desaparegut amb els embats de les ones i temporals. Són uns 200 metres de platja els que ara hi ha reconstruïts i  que ja estan oberts per a l'ús dels banyistes. 

 

 

L'actuació ha servit per abocar - segons es va dir - 9.000 metres cúbics d'arena per donar un mínim servei a l'estiu, una actuació que no té res a vore amb les anunciades al llarg de l'any (octubre i febrer l'ultima) que no s'han executat, mentre ha continuat ¿l'arena? dipositada en una zona d'aparcament darrere de la capella de la platja. 

Us oferim les imatges d'abans i després de l'actuació.

 

 


 



Els trams recuperat de platja tenen sobre els 6/7 metres (més o menys) de nova franja d'arena i fins i tot aquest matí de dissabte a primera hora ja podíem observar com el servei de neteja de platges de la Diputació estava actuant en aquesta zona. 
 
 
 
 
I qui també estava ja actuant era la mar, amb onatge impulsat pel vent de llevant, i que ja començava a fer-ne de les seues. Esperem que la reposició dure almenys per donar un mínim servei als banyistes, a l'espera de que les promeses d'una actuació major per a després de l'estiu, de més envergadura quan a espai afectat i arena dipositada, siga realitat.
 
I mentrestant, esperarem a les novetats en l'anunciat projecte de la restauració de les platges del Brosquil i la Goleta, del qual ja fa més d'un any de la presentació d'al·legacions i sense que ningú sàpiga res.