L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.966
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:10.668

dimecres, 3 de juliol del 2024

L'Alumnat de pintura del Taller d'Ocupació inicia els treballs de pintura dels centres públics de primària

 

L’alumnat de l’especialitat de Pintura del Taller d’Ocupació "Millorem Tavernes VI", com ha estat una constant en la passada legislatura, ha començat a realitzar treballs de pintura dels centres escolars, iniciant les tasques pel CEIP Alfàndec.

​Els treballs serveixen per millorar aules, escales, zones comunes, pati, tot en el que és una preparació dels centres de cara al pròxim curs escolar 2024-2025. Les imatges que publiquem permeten comprovar els treballs que efectuen els alumnes en aquest primer centre, al qual seguiran la resta de centres públics de primaria de la ciutat.
 
 
 
 

El Taller d'Ocupació de "Millorem Tavernes VI", depenent de l'àrea de Foment que dirigeix i es responsabilitat de Josep Llàcer, de Compromís, tal com ens ha dit el regidor "actua en els centres educatius de Tavernes, i els alumnes del taller són conscient de la importància del seu treball, perquè en pintar i millorar aules, passadissos, patis, o siga els espais bàsics on es desenvolupa l'educació dels nostres fills i filles en els centres educatius, aporten també el seu gra d’arena a la tasca sempre fonamental d'educar-los-hi, a més de complir un dels objectius del taller: millorar els espais públics de la ciutat".

 
 
 
 

Aquests treballs en els centres educatius contribueixen a que estiguem més nets, siguen més saludables, alhora que creen les condicions que faciliten el treball de l’alumnat i el professorat dels centres.