L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.573
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:11.911

divendres, 12 de juliol del 2024

Represa de les tasques de fumigació i desinsectació contra el mosquit i demés insectes

 

 
La Regidoria de Serveis Públics que presideix el regidor, José Enrique Cuñat, de Compromís, ha iniciat una nova fase del programa de sanitat ambiental que, principalment, contempla la fumigació en el nucli urbà, la platja i zones verdes contra el mosquit comú i el mosquit tigre per tal d'evitar la seua propagació i a proliferació, a més d'espècies com la mosca negra i altres insectes. 
 
 
 
La regidoria de Serveis Públics compagina i completa aquesta fumigació  amb el tractament de  desratització i desinsectació en la xarxa de clavegueram públic també en el nucli urbà, la platja i polígons industrials.
 
 "Seguim potenciant la fumigació amb aquesta nova fase amb  l'objectiu d'eradicar aquestes plagues i evitar les molestes picadures, que a més de molestar els veïns, poden ser causa de transmissió d'infeccions" ha assenyalat Cuñat. Les tasques s'allargaran durant les dues pròximes setmanes i  es repetiran en una nova fase en agost i una altra en setembre, segons ha confirmat el regidor de Compromís.

 

La fumigació i lluita contra les plagues que causen molèsties a la població humana, principalment els mosquits ara a l'estiu, té molt bona acceptació pel bon resultat que dóna,