L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.573
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:11.911

diumenge, 14 de juliol del 2024

Cinc empreses han presentat oferta per a l'execució de la reurbanització del carrer Nou i Cristóbal Almel·la

 

  Un total de cinc empreses han presentat ofertes en la licitació del contracte d'execució per a les obres de reurbanització dels carrers Nou i Cristóbal Almel·la. L'import de la licitació es va efectuar el mes de maig per un total màxim de 640.542,61 euros, IVA inclós, i un termini d'execució de 6 mesos a comptar des de la formalització de l'acta de replanteig.

 Han presentat proposició, dins de termini, els següents licitadors:

- Grupo Bertolin S.A.U.
- Licuas S.A.
- Pabogar S.L.
- Pavasal Empresa Constructora SAU

La baremació efectuada per la Mesa de Contractació segons publica la PCSP és:


Ara només cal elevar la proposta a definitiva i seguir el procés administratiu amb la firma del contracte i iniciar les obres.

Urbanització del carrer Nou i Cristobal Almel·la

L'objectiu del contracte és dur a cap els treballs necessaris per a executar  la reurbanització del carrer Nou i Cristóbal Almel·la, on es tindrà en compte, entre altres, la substitució de les canonades existents amb l'objectiu de reduir pèrdues d'aigua i millorar la evacuació de residuals a la xarxa, eliminar materials obsolets o corregir deficiències de pressió en la xarxa, la modificació o adaptació de voreres o altres elements urbans amb l’objectiu de millorar les condicions d'accessibilitat al medi o la millora o implantació de nova senyalització horitzontal i vertical en vies públiques.

 

Un projecte de la passada legislatura que en l'actual es va paralitzar i ara es reprén

El projecte de millora dels dos carrers el va iniciar el govern de Compromís en la passada legislatura, i el projecte es va debatre i aprovar en el ple d'abril del 2023, tot i que als pocs mesos, amb el canvi de govern,  va ser paralitzat per decisió de l'actual alcaldessa Lara Romero en el ple d'agost del 2023.

El passat mes d'abril, del 2024, tornava el projecte al ple, i  les intervencions confirmaren que el projecte presentat pel govern actual és bàsicament el redactat pel govern de Compromís, amb algunes millores referides a la séquia que travessa enterrada el carrer Nou i l'actualització  dels preus, amb la qual l'obra ha incrementat el cost.