L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.573
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:11.911

divendres, 26 de juliol del 2024

Campanya contra rates i panderoles, ahir i avui en el poble i platja. La setmana vinent contra el mosquit, comú i tigre.

 

L'Àrea de Serveis Públics que dirigeix el regidor de Compromís, Enrique Cuñat, ha intensificat aquests dies la campanya de lluita contra les rates i les panderoles en el municipi. Si ahir dijous la lluita contra aquestes bestioles va tindre lloc en el casc urbà, avui divendres s'ha traslladat a la platja.
 
 
"Tenim un pla anual que marca aquestes actuacions, així com la lluita contra el mosquit comú i el tigre. Hem intensificat la lluita contra rates i panderoles pels condicionants de molta calor i falta de pluja, sempre amb la vista posada en la seua eradicació i evitar-ne la la proliferació" ha assenyalat el regidor.
 
 
Avui divendres a la platja, com ahir al poble, s'actua en els espais públics que són susceptibles d'acollir colònies de rates i panderoles, que es converteixen en focus de reproducció, d'ací els tractament que també es fan als punts de drenatge i els parcs infantils.
 
Cuñat ha recordat que "les campanyes les tenim planificades una al mes durant tot l'any, però la climatologia adversa amb la forta calor ens aconsella incrementar-les en aquests mesos de calor. Així la setmana vinent, s'actuarà amb un tractament afegit i especial contra el mosquit comú i el tigre. L'objectiu que prima sempre és protegir la ciutadania i la salut, i evitar les molestes picades"