L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR:2.710
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:30.317

dissabte, 27 de juliol del 2024

Divendres per la vesprada es va inaugurar la XXX Fira de Sant Jaume

 

Divendres de vesprada es va inaugura en la zona del llac de la Goleta-Plaça de les Palmeretes la 30a edició de la Fira de Sant Jaume, amb una comitiva de les autoritats locals acompanyats pel so de la dolçaina i el tabalet.
 
 
 
 
 
 
 
La fira, més o menys una repetició del patró dels darrers anys, es pot aprofitar per comparar a les casetes productes diversos artesanals, alguns alimentaris amb productes de la gastronomia local, i participar en activitats més culturals, cas del taller sobre el jaciment de Bolomor. La fira compta també amb un espai para les activitats i jocs  infantils.
 
 
 
 
 
Després de la inauguració va haver una actuació del Grup de Balls Populars "La Vall de Tavernes" i de l'escola infantil, mentre a la nit el grup "Euforia"  va animar la vetlada amb una actuació al carrer del Molló.