L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.573
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:11.911

divendres, 12 de juliol del 2024

Avui divendres, dia 12, l'ecomobil visitarà la platja per efectuar l'arreplegada anul·lada el passat dimarts

 

Els veïns i veïnes de la platja que acudiren dimarts passat a  l'ecomòbil  es trobaren amb la sorpresa que el vehicle no hi estava. Alguns feren una volta per la platja buscant-lo i anaren fins a la Goleta, on aparcava l'any passat, però no l'hi trobaren. En telefonar a l'Ajuntament, es pogueren assabentar que per una errada en les dates del servei, no s'havia oferit el dia previst, dimarts, i que es canviava al divendres, dia 12.

Per tant, avui   els veïns i veïnes de la platja podran fer ús de l'ecomòbil, un servei d'arreplegada de trastos inservibles i que el Consorci de Residus Ribera-Valldigna posa a la seua disposició en col·laboració amb l'Ajuntament de Tavernes. Estarà situat en la zona d'entrada de la platja en horari de 9 del matí fins a les 14 hores.

Els serveis inicialment previstos han canviat i en aquest estiu els dies d'arreplegada de l'ecomòbil seran:

Dies 12 i 19 juliol

Dies 2, 9, 16 i 30 d'agost

Dia 13 de setembre

 

 El servei iniciat la passada legislatura pel govern de Compromís continua aquest estiu per la gran acceptació que va tindre i per demostrar-s'hi que és una forma còmoda de desfer-se d'objectes casolans inservibles, trencats o fora d'ús, però de manera respectuosa amb el medi ambient i amb  les garanties que es duran a plantes de reciclatges. Habitualment, i per l'experiència de la passada legislatura, els objectes que majorment s'hi dipositen són aparells elèctrics i de components electrònics.

Cal també recordar que l'Ajuntament disposa d'un servei gratuït d'arreplegada de mobles, electrodomèstics i trastos vells on només cal telefonar a la centraleta de l'Ajuntament (96 282 40 15) per concertar el dia i hora d'arreplegada.