L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.573
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:11.911

dimarts, 9 de juliol del 2024

El concert de "Sons d'Embat" en el porrat del Clot de la Font obri avui el Festival Sete Sois Sete Luas

 

El grup "Sons d’Embat" actua aquesta vesprada a les 20.30 hores al porrat del Clot de la Font en un espectacle que obri la programació anual del Festival "Sete Sois, Sete Luas". El conjunt liderat per l’acordionista ontinyentí Pau Barberà se'ns presenta amb una diversificada i amplia participació de 6 músics provinents de València, Catalunya i Andalusia.

El grup, en un espectacle sobre els 75 minuts, presenta un repertori de cançons dintre del gènere músiques del món, amb un llenguatge basat en les cançons d’arrel de diferents indrets de la península: l’arranjament del ball dels gegants d’Ontinyent, una emocionant interpretació homenatge a l’essència festiva del poble; els cants de la comarca de La Sanabria (Castella i Lleó) on el grup ens transporta en un viatge sonor a través de cançons tradicionals de la regió; fandangos característics i energètics del País Basc.

 


 

Tot un conjunt de gèneres peninsulars, on ens mostren la diversitat musical fusionada entre aquests, el flamenc i música amb una reminiscència cèltica, amb la qual cosa es crea una experiència única i enriquidora per al públic. Els concerts són una oportunitat excepcional per a tots aquells que estimen la música tradicional, així com, per als que estan interessats a explorar noves fusions i enfocaments musicals.

 


Els membres del grup, que inclouen veus, acordió diatònic, guitarra flamenca, violoncel, violí, flautes ètniques, pandero quadrat i una secció de percussió, fan que aquesta fusió instrumental no deixe indiferent ningú, i ens transporta en un viatge musical, emotiu i vibrant en tots els sentits.