L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.966
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:10.668

dilluns, 1 de juliol del 2024

Oratge per a avui: començarem juliol amb pluges i tempestes

 

L'Agència Estatal de Meteorologia (AEMET) ha publicat avís taronja per a les comarques de Castelló i groc per a les comarques de València i nord d'Alacant per a avui dilluns per pluges que poden aconseguir acumulats de 20 litres per metre quadrat en una hora amb presència de tempestes, tant en el litoral com a l'interior.

Avui és el primer dia de juliol, inici oficial de la temporada alta de l'estiu, i se'ns presenta amb una previsió de cels coberts i tempestes, principalment al matí. Una situació de poca durada perquè es confia que a partir de les primeres hores de la vesprada torne a lluir el sol, amb alguns intervals ennuvolats en el litoral del País Valencià.