L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR:2.710
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:30.317

dimecres, 31 de juliol del 2024

El projecte de les obres de millora del CEIP Magraner ja està adjudicat

 
 

El "Servei de redacció del projecte de les obres d'adequació/ampliació del CEIP Magraner" contemplades dins del Pla Edificant de la Generalitat han estat adjudicades per la mesa de contractació municipal a l'empresa d'Alberic "Xúquer-Arqing SL" per un total de 27.480, 89 euros. Aquesta empresa ha presentat la millor oferta quan a la relació qualitat del servei i preu.

Les obres contemplades en el Pla Edificant per al CEIP Magraner tenen un import de 2'8 milions d'euros. Aquest centre s'inclou en la segona fase del pla, i les obres inicials programades seran per executar l'habilitació d’un menjador per a 90 alumenes, sala d’usos múltiples, aula per educació especial i aules de reforç a primària, així com també  un gimnàs integrat a l’espai cobert de la pista esportiva i espais auxiliars en els vestidors. Les previsions d’instal·lacions es contemplen amb una biblioteca i els despatx de la direcció i cap d’estudi.