L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.573
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:11.911

divendres, 26 de juliol del 2024

Una foto històrica: Una formació del juvenil de la UD Tavernes de fa més de 50 anys.

 

Ens ha arribat una fotografia històrica. Ha estat per nosaltres una sorpresa. Una fotografia que, segurament durà molts records als vallers i valleres, siguen o no afeccionats al futbol, però sí amics i amigues, familiars dels jugadores que integraren l'equip de la UD Tavernes, amb el seu entrenador Pepe Brines Escrihuela.

Una formació on podem reconéixer dempeus i d'esquerra a dreta a Pepe Brines (entrenador), José Manclús, Toni Esctruch, Paco Escorihuela (Jaijo), Salvador Juan (Pereta), Fermin Jareño i Josep Clar "Nyau". De genolls, i també d'esquerre a dreta, Aniceto Bellver, Paco Grau, Salvador Escrihuela (Quiles), Pep Brines, Alejandro Colomer i Paco Juan "Golet". Calculem que per l'edat que representen i el fet de militar encara en juvenils la fotografia pot correspondre a la temporada 1967/68, però igual pot ser del 1969. Quiles porta el xiquet Alex Grau. 

Una generació de joves esportistes (alguns d'ells ja ens han deixat d.e.p.) quan a Tavernes el futbol era l'esport rei (i tant rei, no se'n jugava altre), el camp era de terra durant la major part de la temporada de lliga perquè la brossa que es criava a l'estiu desapareixia a les poques setmanes i on, alguns dels quals com Salvador Escrihuela Quiles, va jugar en equips de primera divisió i va ser internacional, altres majorment jugarien després en la UD Tavernes durant molts anys. Temps era temps, i de bons records pensem per a molts dels nostres lectors.