L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR:2.710
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:30.317

diumenge, 28 de juliol del 2024

Adjudicada la redacció del projecte i la direcció de les obres de millora del CEIP Alfàndec

 

 "Vetges Tu i Mediterrània SLP" serà l'empresa valenciana encarregada de la "Redacció del projecte i la direcció facultativa de les obres d'adequació/ampliació del CEIP Alfàndec" previstes en el Pla Edificant de la Generalitat.

El servei s'ha contractat per un total de 40.535 euros, impostos inclosos, i la mesa de contractació de l'Ajuntament ha adjudicat aquest servei a l'empresa en base a la relació millor qualitat/preu.

Les obres previstes a executar en el centre estan sobre els 800.000 euros i consistiran en la instal·lació de dos sistemes d’ascensor, nous lavabos al pavelló infantil, lavabos adaptats i per al professorat, la modificació de l’accés nord per complir amb l’accessibilitat,  així com millores en finestres del pavelló infantil. Es contempla també un gimnàs al primer mòdul amb vestidors, lavabos, magatzem i una sala per a la caldera.