L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.573
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:11.911

dimecres, 24 de juliol del 2024

"L'Oreja de Van Gogh" cap de cartell dels concerts de les Festes del Poble.

 

El que era des de fa setmanes un secret a veus, per fi s'ha confirmat: "La Oreja de Van Gogh" actuarà a Tavernes el dia 13 de setembre en el Vergeret a partir de les 23.30 hores, segons ha anunciat l'Ajuntament, dins de la gira que efectua per diverses localitats peninsulars.

L'actuació s'emmarca dins dels actes de les Festes del Poble, que celebrarem enguany entre el 13 i el 22 de setembre, i amb entrada gratuïta per als veïns i veïnes de Tavernes, tot i que caldrà adquirir l'entrada gratuïta  en el lloc que marque l'Ajuntament i suposem que justificant estar empadronat a la nostra ciutat, mentre els assistents d'altres localitats hauran d'adquirir l'entrada al preu de 10 euros. 

L'Ajuntament no ha donat a conéixer el cost del contracte amb "La Oreja de Van Gogh", que suposem que no diferirà massa del de "Camela" de l'any passat amb un cost total de 60.000 euros, segons el contracte que es va publicar en la PCSP. 

"L'Oreja de Van Gogh" va assolir una bona popularitat sobre tot en la primera dècada dels anys 2.000 es caracteritza per interpretar una música de sons suaus i melòdics, amb alguna incursió de ritmes més acostat al pop-rock, amb la qual cosa se'ls considera uns bons representants del que es va anomenar "So Sant Sebastià", impulsat pels conjunts de pop-rock de gran èxit de la població donostiarra en els anys 1980.

Segons diu l'Ajuntament en nota oficial, s'ha preparat una programació d'activitats  per a tots els públics. Esperem que la música i espectacles valencians i en valencià estiguen ben representats i ja estem expectants i plens d'esperança per conéixer el grup o cantats valencians i en valencià que actuarà en les festes del poble.