L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.573
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:11.911

dilluns, 15 de juliol del 2024

La regidoria d'Obres millora i converteix en accessibles 13 passos de vianants de la Goleta

 
 
La regidoria d'Obres, que dirigeix Josep Llàcer, de Compromís, ha actuat en la millora de 13 passos de vianants de la Goleta, amb l'objectiu de convertir en accessibles aquests passos de vianants i millorar-ne l'accessibilitat de les persones amb dificultats físiques i ciutadania en general.
 
 


 

La regidoria d'Obres ha actuat en els 13 passos de vianants amb els fons derivats d'una modificació de crèdit de vora 30.000 euros aprovada inicialment en el ple d'abril de la passada legislatura a càrrec del romanent de tresoreria del 2023. D'aquestes actuacions 2 han estat executades per l'alumnat del Taller d'Ocupació, i en conjunt complementen altres 7 actuacions que s'havien executat anteriorment.