L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.182
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:11.868

dijous, 11 de gener del 2024

El PP informa quina és la seua proposta per als 2'3 milions del Pla Obert d'Inversions de la Diputació

 


El Partit Popular de Tavernes, en un post del perfil de Facebook de la portaveu  Eva Palomares, ha donat a conéixer les seues propostes d’inversió per a gastar els 2'3 milions d'euros del Pla Obert d'Inversions de la Diputació de València. Aquestes propostes, quan arribe el moment, hauran de ser debatudes i aprovades en el ple municipal. (Foto superior del Facebook)

Tal com ací van avançar i publicar, la Diputació de València ha confirmat que Tavernes rebrà en el 2024 la quantitat de 2.333.816'98 € del seu Pla Obert d'Inversions, uns milions que l'Ajuntament podrà gastar en aquelles obres i inversions que considere, prèvia comunicació i posterior justificació.

La proposta del PP valler és que el govern municipal es gaste els diners en:

- La compra d'un vehicle elèctric de transport públic
. L'acabament de la piscina coberta
- La construcció d'una pista de cross
- Adquisició del Cine Capitolio

El post de la portaveu Eva Palomares no informa del cost de cadascuna de les propostes, quines característiques té cada projecte ni quina quantitat pensa dedicar a cadascun. Les propostes, que d'eixida poden ser bones, les notem amb falta de concreció i explicacions, però clar que eixos "petits detalls" es poden aclarir quan arribe el moment i el PP faça la proposta al govern municipal. Jo ho informarem en el seu dia.


Autobús elèctric de València ciutat amb l'exalcalde Ribó

A manera d'exemple, notem que no es diu el cost d'un autobús elèctric i la infraestructura de càrrega elèctrica, que pot arribar a costar sobre 600.000 euros (segons la informació de les xarxes) ni tampoc com es muntarà i pagarà el servei de conductors (caldrà fer mínim 2 torns per dia) i quin serà el manteniment, el garatge del vehicle o si serà gratuït o de pagament, i molt important quin trajecte tindrà donada la configuració dels carrers alts de la ciutat. En el cas de construcció d'una pista de cros, tampoc s'informa del cost, del projecte amb característiques inicials de la pista, on pensen ubicar-la, i si tindrà o no altres instal·lacions annexes com vestidors, etc.  

I un detall: els diners que reparteix la Diputació als pobles no són del govern actual del PP, Vox o Ens Uneix, com tampoc eren en la legislatura passada del govern del Botànic. És obvi que són diners que provenen dels impostos que paguem religiosament els valencians i valencianes. Són diners nostres, de tots.