L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.182
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:11.868

dilluns, 15 de gener del 2024

Sort, molta sort en les ajudes i en els fons europeus

Foto: Aj. Gandia
 

Llegim en el Facebook i l’Instagram municipal que la nostra alcaldessa ha acompanyat el cap de setmana al secretari d'Estat d'Esport, José Manuel Rodríguez Uribes, en la seua visita a Gandia, com també divendres a València va acudir a la xarrada del secretari d'Estat i la delegada del Govern en el País Valencià sobre l’esport i dona.

Tot això, segons hom dedueix del Facebook i Instagram municipal, ha servit perquè la màxima autoritat municipal haja efectuat gestió municipal, lloable i digna de reconeixement, davant el Secretari d'Estat Rodríguez Uribes al qual li hauria "traslladat la necessitat de renovar infraestructures esportives de Tavernes, així com ampliar les actuals”.

L’Ajuntament de Gandia en la seua noticia de la visita informa sobre les instal·lacions de l’Skate Park Bowl, que han tingut un cost d'1.223.000 euros i que els fons europeus Next Generation han aportat 700.000 euros, una bona quantitat a la qual ¿per què no? Tavernes ha d'aspirar i més encara. 

No ens ha agradat que la notícia oficial de l’Ajuntament de Gandia no nomene la nostra alcaldessa en el grup de personalitats que acompanyaren el secretari d'Estat, però malgrat això desitgem que  la visita i els seus esforços vagen més enllà que servir per una publicació en el Facebook municipal i s'aconseguesquen - això sí caldrà demanar-los-  molts fons europeus Next Generation  per a Tavernes.

Vaja, aconseguir el mateix que Gandia i Oliva  (també Cullera) que s'han omplit les butxaques, per actuacions en el turisme i en altres àrees municipals, com  exemple es pot vore en els enllaços següents.

https://www.lasprovincias.es/safor/edificios-oliva-rehabilitara-tres-millones-euros-20231122115839-nt.html

https://www.levante-emv.com/safor/2022/12/16/singulares-proyectos-turisticos-safor-reciben-80050763.html

https://www.levante-emv.com/safor/2023/10/10/gandia-ultima-proyectos-turismo-azul-93187077.html

https://valenciaplaza.com/cullera-obtiene-3-millones-de-euros-de-los-fondos-europeos-para-modernizar-el-paseo-maritimo

 https://cadenaser.com/comunitat-valenciana/2022/12/14/oliva-consigue-dos-millones-de-euros-de-fondos-europeos-para-el-nuevo-mercado-municipal-radio-gandia/

https://gentedelasafor.es/gandia-y-oliva-entre-los-16-destinos-incluidos-en-el-plan-de-sostenibilidad-turistica-de-la-comunitat-valenciana

 https://www.lasprovincias.es/ribera/cullera-invertira-fondos-20221215150405-nt.html