L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.182
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:11.868

divendres, 5 de gener del 2024

La Diputació informa als Ajuntament els diners que rebran del Pla Obert d'Inversions

 

Els pobles de la Valldigna han rebut el seu regal de dia de Reis en forma de la confirmació dels diners que cadascú rebrà del Pla Obert d'Inversions de la Diputació, i que en total entre els quatre pobles puja a més de 5'5 milions d'euros. Tal com us detallem al quadre de dalt, Tavernes en rebrà 2'3 milions, Simat sobre 1'2 milions,  Benifairó i Barx un poc més d'1 milió cadascún.

Unes quantitats que poden estranyar als ciutadans quan pensen en la població que té cadascú, però els diners no es reparteixen segons els habitats sinó que la Diputació ha triat una fórmula de repartiment que  “ha potenciat variables com la població i la població estacional i les zones verdes i paratges naturals, al mateix temps que s'introduïx un nou criteri que puntua de manera favorable, com és pertànyer a la Xarxa de Municipis Protegits contra la Violència de Gènere de la Diputació”. La subvenció inclou les ajudes del cicle integral de l'aigua, el pla Reacciona i l'energia.

 
La vicepresidenta primera de la Diputació de València, Natália Enguix, ha estat qui ha comunicat avui divendres, vespra de Reis, als ajuntaments de la província la seua assignació en el nou Pla Obert d’Inversions, un programa quadriennal que compta amb una dotació global de 350 milions d'euros, enfront dels 288 milions de la passada legislatura.

La vicepresidenta ha confirmat que les bases del Pla Obert d’Inversions i les quantitats anunciades avui divendres als consistoris s'aprovaran definitivament en el ple ordinari de gener de final de mes.