L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.182
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:11.868

dissabte, 13 de gener del 2024

Tot a punt per a cremar la foguera dedicada a Sant Antoni



Tot a punt i enllestit perquè avui, a les 20 hores de la vesprada, es creme la foguera dedicada a Sant Antoni del Porquet en el Carrer Metge Paco Valiente, al costat de la plaça del poliesportiu i front al pavelló cobert. Al llarg d'ahir divendres els operaris de la brigada municipal completaren la pira, formada majorment per branques de pi, que cremarà a la nit en honor del sant.  

Els actes de la vesprada en aquesta zona començaran a les 18 hores amb la fira dedicada al sant i on els menuts podran gaudir amb castells unflables, el bou mecànic i degustar xocolata. A les 19 hores hi hauria una benedicció en la plaça del poliesportiu.

 

 


Per tal de facilitar la presència de veïns i veïnes l'Ajuntament ha prohibit l'aparcament de vehicles en el carrer a partir de les 10 del matí, després de modificar una primera mesura del passat dilluns que prohibia aparcar en tot el carrer durant tota la setmana, mesura no massa compresa pels veïns i usuaris del poliesportiu com ací vam publicar. 

No obstant, i com sol passar en casos així, sempre hi ha opinions de totes classes, i avui també alguns usuaris de les instal·lacions esportives no han vist massa bé la prohibició a partir de les 10 del matí i consideraven que si les activitats dedicades al sant comencen a les 18 hores, s'hauria pogut permetre aparcar fins a les 14 hores per facilitar les esportives. Com ho hem escoltat, ho diguem.