L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.036
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:9.787

dilluns, 22 de gener del 2024

L'equip de Tavernes de raspall professional femení aconsegueix el segon triomf consecutiu

Júlia Andrada (a la dreta) en la final de la  XVII Lliga CaixaBank de raspall femení
 

Segon triomf consecutiu de l'equip de raspall femení de Tavernes que lidera la nostra campiona Júlia Andrada. Ahir de vesprada la partida de raspall femení Pro1 es jugava a Benissa (Marina Alta)  entre Victoria-Isabel (Bonrepòs i Mirambell), de roig,  i Ana-Júlia-Joana (Tavernes), de blau, i va finalitzar amb un triomf del trio per un clar 25-5. 
 
La partida va estar molt clara i, a excepció del primer joc, que s'ho va apuntar la parella al traure, la resta va caure en el sac de l'equip blau de la nostra ciutat.
 
El campionat de raspall femeni Pro1 porta jugades dues partides, i les dues les ha guanyades l'equip valler. La primera, com vam publicar, va tindre lloc a Vilamarxat on l'equip Ana-Júlia-Joan, que representa Tavernes i jugava de roig, va guanyar a l'equip de València format per Aina-Amparo-Noelia també pel resultat de 25-5 en el partit que era la jornada inaugural.
 
La pròxima partida serà el dia 26, a Piles (la Safor) a les 17 hores i l'equip valler s'enfrontarà a Erika, Myriam i Fani (Alqueria d'Asnar-Hinojosa)