L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.182
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:11.868

dimecres, 10 de gener del 2024

Juan Ramon Moscad presenta el divendres a la Biblioteca Central de Gandia "Ferrum und Stähl"

 

Juan Ramón Moscad Fumado, valler de criança i adopció, presenta el divendres a la Biblioteca Central de Gandia el seu darrer llibre "Ferrum und Stähl",  (Ferro i acer), acte que comptarà amb la presència de l'autor, durant el qual es projectarà  el booktrailer de l'obra, amb preguntes dels assistents i respostes de l'autor, que al final firmarà exemplars de l'obra. El llibre es por trobar  en La Casa del Libro, Amazón, El Corte Inglés, Editorial Adarve, Imperium, FNAC, Carrefour i Llibrería El Imperio de València.

Juan Ramon Moscat, enginyer tècnic industrial elèctric, diplomat en empresa i llicenciat en  CCEE y EE, ha estat professor tutor de la UNED i director provincial en Citesa a Alacant. Gran afeccionat a la literatura i la musica és autor de "Viatjar és un plaer, però viatjat també t'escalda" ( en edició en castellà i en valencià) i el CD "Otras formas de amor " i té en preparació un segon CD: Noms.

El llibre "Ferrum und Stähl" (¿que traduïm com "Ferro i acer") en el títol ens ofereix pistes de l'element principal que hi tracta, i ho fa amb un argument que ens endinsa dins d'una maledicció al voltant de la fórmula metal·lúrgica que cerquen tant Flavio Agrippos, a l'època romana, com modernament Karl Wolfang.

La mar resulta un element clau en el llibre per impedir que la fórmula arribe a port i siga posada a prova. Les històries es basen en aventures viscudes davant l'illa i la cala del Portitxol, a Xàbia, i on podem dir que la mateixa illa és un personatge més de la història, un testimoni fidel durant milers d'anys d'infinitat d'esdeveniments que han afectat als pobladors. Juan Ramon Moscad desenvolupa tot un conjunt d'habilitats a l'hora de narrar les històries que comprén el llibre, i que són capaces de mantenir l'atenció del lector fins al final.