L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.182
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:11.868

dimarts, 2 de gener del 2024

El Festivern ja és quasi un record: la gran tasca de netejar la zona d'acampada i voltants

 

Les darrers notes musicals del Festivern  era el senyal d'eixida per iniciar la substitució de la música pel soroll de màquines de neteja i manegues per iniciar la tasca de neteja primer dels voltants del recinte i després altres punts i indrets de la ciutat.

 

 Fotografies del després

 

 

 

 

Ahir dilluns, encara es podien vore per la zona d'acampada festiverners i festiverneres que iniciaven el retorn a ses cases, i després de desallotjar per complet el lloc, es podia començar la tasca de neteja de la zona més concorreguda del Festival, com no és altra que aquesta de l'Avinguda de Marjaletes.

La feina feta pels homes de SAV SA,  la concessionària,  ja es podia vore aquest mati i només cal vore les fotos que publiquem per a comprovar-ho: molts operaris recolzats per maquinària han començat per la neteja de la zona que hi ha mes aprop de la carretera comarcal, prioritària perquè és també on solen aparcar els camions i els vehicles de moltes colles de collidors, i calia que fors prioritària per no destorbar la marxa dels treballadors del sector agrícola.
 

 Fotografies de l'abans






A partir d'ací. i seguint el sentit des de la carretera fins el riu Vaca, s'ha netejar la zona perquè tot tornara la normalitat el més aviat  possible. Un gran treball el realitzat pels treballadors de la neteja i la brigada municipal.