L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.182
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:11.868

dilluns, 8 de gener del 2024

Els Reis d'Orient visitaren el CEIP Magraner i portaren elements lúdico-esportius per aconseguir un pati actiu

 

Els Reis de l'Orient, dins de les parades que feren a les cases de Tavernes, visitaren també el CEIP Magraner per tal de fer realitat les peticions de l'alumnat que, de manera col·lectiva, havia demanat en la carta lliurada el darrer dia de classe als emissaris reials, elements per a jugar al pati escolar.

 

 

El CEIP Magraner disposa d'un PIE (Projecte Innovació Educativa)  dedicat als ambientes d'aprenentatge, amb la proposta de realitzar i aconseguir patis actius. També hi ha dins dels objectius de centre, i com a part del Forum Unesco del qual forma, el treball sobre el patrimoni, d'ací que es va pensar en potenciar i recuperar més encara la figura dels Reis d'Orient, com a tradició i cultura popular de Tavernes i valenciana.

 

 

 

Enguany, en lloc de la celebració del Pare Nadal, el centre va treballar el darrer dia de classe l'arribada al centre dels emissaris reial, que s'acostaren al centre per arreplegar, entre altres cartes, una col·lectiva del centre amb els seus desitjos per poder fer un pati actiu. Així que, en lloc de jocs educatius per a les classes (escacs, trencaclosques, etc) s'ha demanat elements per potenciar l'aspecte lúdico-esportiu del pati escolar.

 

Avui, amb l'entrada dels xiquets i xiquetes al centre, s'han reunit al voltant del gran paquet que contenia els jocs, s'ha obert i s'han vist els objectes que hi contenia al temps que es llegia la carta que Ses Majestats els Reis d'Orient han remés a l'alumnat del centre: "Els vostres mestres ens van dir que desitjàveu un pati actiu on gaudir de diferents jocs i espais per a compartir i créixer. Esperem complir els vostres desitjos aportant alguns dels materials que facen possible el vostres somnis. És cert que, a cop d'ull, no us semblaran molt atractius, però estigueu tranquils i tranquil·les que amb l'ajut dels vostres mestres i famílies aconseguireu un pati d'escola d'allò més divertit i engrescador".

Remés