L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.182
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:11.868

divendres, 19 de gener del 2024

Tavernes s'ha incorporat a la "Xarxa de Destinacions Turístiques Intel·ligents" de la Generalitat

Imatge de Fitur 2019

Tavernes  ja forma part de la "Xarxa de Destinacions Turístiques Intel·ligents" (DTI-CV) valenciana després que l'Invat-Tur (Institut Valencià de Tecnologies Turístiques) haja aprovat la seua incorporació. L'organisme de la Generalitat ha estat analitzant la documentació enviada per l’Ajuntament, el qual després de superar les distintes fases del procés ha aconseguir la incorporació a la xarxa en el nivell 1.

Tavernes ha estat inclosa en el nivell 1, el primer i més senzill per les condicions que imposa, entre les quals hi ha tindre elaborat un pla turístic o estratègic de turisme, i haver-lo posat en pràctica no més d'1 anys  des de l'aprovació i comptar amb una Comissió Tècnica Interdepartamental.

 

Fitur 19: Tavernes iniciava la participació en el programa DTI
 

Tavernes va iniciar el camí amb la participació en el programa “Destinacions Turístiques Intel·ligents (DTI CV)” en gener del 2019, tot coincidint amb la presència vallera a FITUR. La participació inicial obria la porta a poder aconseguir inversions en projectes d’innovació i de millora per a Tavernes com a destinació turística i  participar en programes experimentals sobre accessibilitat, plataformes de servei turístic i publicacions de la oferta en distints idiomes. 

La participació, es va reafirmar el juliol del 2020, quan una reunió de l'aleshores alcalde Sergi González, de Compromís, i la regidora de Turisme, Lara Romero, del PSOE, amb el Patronat de Turisme de Diputació, havia de servir perquè la Regidoria de Turisme vallera continuarà l'impuls i els tràmits iniciat l'any anterior per tal d'aconseguir formar part de la xarxa de destinacions turístiques intel·ligents.

 

Juliol 2020: reunió per impulsar els tràmits

Després de més de 3 anys,  l'Ajuntament ha informat que Tavernes ja en forma part de la xarxa DTI-CV, creada per la Generalitat amb l'objectiu d'aconseguir un marc de relacions entre destinacions turístiques i les empreses i entitats turístiques valencianes amb l'objectiu de impulsar la transferència de coneixements per a facilitar la planificació i gestió de les destinacions turístiques sobre la base d’un model  de territori turístic intel·ligent.  L'Institut Valencià de Tecnologies Turístiques (Invat-Tur) és l'organisme encarregat de la coordinació de la Xarxa.