L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.182
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:11.868

dimecres, 10 de gener del 2024

Tavernes prepara la foguera de Sant Antoni amb queixes per la prohibició d'aparcar en tot el carrer


 

Tavernes celebrarà el cap de setmana pròxim la festivitat de Sant Antoni Abat, i ho farà amb un conjunt d'actes festius i religiosos organitzats per la comissió de fester, entre els quals la cremada de la foguera dedicada al sant serà un dels esdeveniments principals. Serà el dissabte, dia 13, a partir de les 20 hores, tot seguit de la fira de Sant Antoni que tindrà lloc la mateixa vesprada en la plaça del poliesportiu.

La foguera dedicada al sant es prepara des del passat dilluns en el carrer Metge Paco Valiente, i des d'eixe mateix dia s'ha marcat el carrer com a "zona de prohibició d'estacionament" per tal de facilitar el transport i descarrega de les branques i material de la foguera. La pira a cremar està encara en procés de formació, com es pot vore a la fotografia superior, i al final quasi del carrer que roman buit de cotxes.

La prohibició d'aparcar en tot el carrer no ha agradat ni al veïnat, sobre tot d'aquells que no disposen de cotxera i aparquen al carrer -  no és el cas - ni tampoc ha agradat a esportistes que s'acosten al camp d'esports o al pavelló als entrenes o activitats esportives, i han de fer moltes voltes per poder aparcar mentre veuen un carrer buit. 

 

Altres anys s'ha col·locat una tanca i s'ha permés aparcar en la resta del carrer

Majorment -  ens limitem a recollir els comentaris que ens fan -  es considera que no calia prohibir tot el carrer sinó que, com s'ha fet en altres anys,  només calia posar una tanca en el tram final del carrer on està la foguera, i deixar lliure la resta per aparcar, almenys fins al dissabte quan hi ha anunciats actes en la zona.