L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

dimarts, 6 de juny del 2023

Un supermercat i centre comercial s'instal·larà a les antigues naus de Federico Giner


Tal com ací vam informar en el seu dia, el candidat de Compromís en les passades eleccions municipals, Josep Llàcer, va confirmar que ja havia firmat l'autorització per a la demolició de les naus de la fabrica de "Federico Giner SA", i la idea era construir un gran supermercat.

A l'acte, que va tindre lloc al CEIP Sant Miquel, no es va indicar quina era la cadena de supermercats que facilitaria el consum a Tavernes i que, com a resultat d'una futura major competència amb altres cadenes,  els ciutadans vallers podrien amb seguretat aconseguir millors preus en molts productes de consum. 

El diari Levante-EMV recupera l'anunci fet per Josep Llàcer i, a més,  l'amplia dient que a l'espai de les naus s'ubicarà un supermercat però també tendes i restaurants amb la qual cosa l'aspecte urbà de la zona oest pot canviar i més encara quan la Demarcació de Carreteres execute la rotonda del Portalet, que estava prevista iniciar fa unes setmanes però es va preferir executar-la després de l'estiu per no molestar el gran trànsit que suporta la comarcal a Alzira en estiu.

Tal com es pot vore a l'anunci de venta, la superfície seria 17.700 metres i segons el diari, el nom del centre comercial seria "Parque Comercial Tavernes", nom de la mercantil que es va crear el més de mars i que ja disposa de Llicència de la regidoria d'Urbanime, que gestiona el mateix Josep Llàcer, per enderrocar les naus i després començar la construcció dels edificis.

Cal dir que no serà l'únic projecte positiu que deixa amb herència Josep Llàcer a la futura corporació. El regidor de Compromís ha indicat en altres ocasions que, després d'haver aconseguit finalitzar l'electrificació del Polígon El Golfo, ja hi havia diversos projectes d'instal·lació d'indústries en el polígon, fins i tot una gran distribuïdora de productes sanitaris i farmacèutics havia mostrat interés temps arrere per ubicar-s'hi.