L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.410
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:53.779

dijous, 29 de juny del 2023

Gemma Altur i Alonso és la Fallera Major de Tavernes per a les falles 2024

Gemma Altur Alonso, Fallera Major de Tavernes


Tavernes ja coneix al seua Fallera Major de les falles del 2024 després que ahir fora exaltada per al càrrec Gemma Altur i Alonso, fallera de la Falla Portal, persona molt coneguda en el món faller valler i que ara té la responsabilitat de representar-lo, cosa que segur farà amb tota la major dedicació, esforç i interés.

Gemma Altur va rebre la tradicional telefonada de l'alcaldessa Lara Romero quan era al casal de la falla Portal, ple de gom a gom de fallers i falleres, que feien força i desitjaven perquè la seua candidata fora l'elegida. Després de la telefonada, i ja en el saló d'actes de l'Ajuntament va ser proclamada amb la presència de la corporació municipal, representants de les sis falles vallers, familiars i amics.

La Fallera Major, amb el president de la JLF Òscar Ciscar i representants de les sis falles

 

La nostra enhorabona a Gemma Altur Alonso i li desitgem un meravellós any com a Fallera Major de Tavernes, amb el gaudi corresponent a cadascun dels actes en els quals representarà les falles valleres i la nostra ciutat.