L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.410
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:53.779

divendres, 23 de juny del 2023

El Centre d'Ensenyances Artístiques Professionals de Musica "Mestre Arnau" va celebrar ahir la cloenda del curs acadèmic 2022-2023.

 

El Centre Autoritzat d'Ensenyances Artístiques Professionals de Musica "Mestre Arnau" va celebrar ahir la cloenda del curs acadèmic 2022-2023, un acte que va comptar amb una ampla presència de pares i familiars dels alumnes que ompliren de gom a gom l'auditori de la Casa de la Cultura.

 

L'acte va estar presentat pel música i professor Juan Bautista González Montero, i va comptar amb la intervenció del director del centre José Luís Palomares Penalba que va assenyalar la importància de la música dins de la formació integral de les persones, la possibilitat que tenien després de dedicar-se professionalment a aquesta activitat i va agrair als pares i mares la seua predisposició a dur als fills a les classes, les quals no va considerar com una activitat extraescolar qualsevol sinó com una tasca que requereix esforç, sacrifici i dedicació.

 

 

L'acte va servir per a lliurar els diplomes als alumnes i les alumnes dels distints nivells que més han destacat al llarg del curs, segons la consideració del professorat, els quals reberen el correspon diploma del seu professor-tutor  i oferiren la interpretació d'algunes peces musicals en alguns dels casos. 

 



En el transcurs de l'acte, es van lliurar els diplomes de graduació dels alumnes qua acaben els ensenyaments musicals en el centre i que corresponen als anys entre el 2017 i el 2023, els quals pujaran un a un a l'escenari davall l'aplaudiment de la sala.

 

 

Com a cloenda, la formació de cambra del centre i el cor infantil oferiren la interpretació de diverses peces musico-corals, basades en la pel·lícula "Les choristes", traduïda a Espanya com a "Los chicos del coro" entre les quals "Caresse sur l'ocean" (Carícia a l'oceà), "Cerf volant" (La milotxa), "Vois sur ton chemin" (Mira en el teu camí) i "Compère Guilleri" (Compare Guilleri) molt semblant a la tradicional catalana "En Pere Galleri", per continuar amb "Lluna mediterrània" de Teo Aparicio i com a sorpresa i final "Espremedors" del grup valencià  "La Fumiga".

 

Un gran treball, moltes hores de faena i dedicació dels professors Angela Palomares i Juan Bautista González que van rebre el reconeixement dels presents amb un gran aplaudiment final, així com a tots els participants músics en l'acte de cloenda.

La nostra enhorabona a totes i tots els protagonistes.