L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.410
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:53.779

dijous, 8 de juny del 2023

L'Ajuntament informa sobre l'Escoleta d'Estiu de Conciliació en el CEIP Alfàndec i la platja


L'Ajuntament, a través de la regidoria de Serveis Socials, que dirigeix Noe Alberola de Compromís ha obert les inscripcions per a l'escoleta de conciliació, una activitat dirigida a xiquetes i xiquets nascuts entre 2011 i 2020 i empadronats a Tavernes.

La regidora de Serveis Socials, Noe Alberola, ha assenyalat que “enguany tornarem a facilitar la conciliació de les famílies amb l’escola gratuïta durant el mes de juliol, amb disponibilitat de places tant al poble com la platja, i en què es treballaran especialment valors com el medi ambient, l'educació, la inclusió i la diversitat”.

L'escoleta fomenta valors com el respecte al medi ambient, la cooperació, compartir amb els altres, jocs i tallers inclusius entre l’alumnat o excursions en grup. A més, té com a objectiu principal facilitar la conciliació familiar una vegada finalitzat el curs escolar actual.

L’escola es durà a terme del 3 al 31 de juliol, de 9 a 13.30 hores, en el CEIP Alfàndec i en l’escoleta de la platja, amb possibilitat d’escola matinera de 8 a 9 hores i també opció de menjador de 13.30 a 15 hores en el CEIP Alfàndec (el qual té un cost a part).

Els dos centres són dos espais que permeten el desenvolupament de les activitats d’entreteniment i educació, tant a les aules com al pati. Les places disponibles s’adjudicaran seguint els criteris marcats pel departament de Serveis Socials i es reservarà un nombre de places per a famílies en risc d’exclusió social.

Les inscripcions es faran de forma presencial en el Braç Treballador els dies 14, 15 i 16 de juny (de 10 a 13 hores) i també es poden fer telemàticament a través de la pàgina web www.femescola.es.

D’altra banda, el dilluns 29 de juny es farà una reunió informativa per als pares, mares i tutors a fi d’oferir tota la informació i explicar com es desenvoluparà l’escola de conciliació 2023.

 Per a més informació, podeu contactar amb el Departament de Serveis Socials al telèfon 96 282 11 42 (de 9 a 14 hores).