L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.598
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:55.314

dimecres, 21 de juny del 2023

Un dels darrers projectes executat per Compromís, el Centre Educatiu Víctor Calatayud, amb més d'1 milió d'inversió, està a punt per a setembre

 
El treball dut a cap pel govern de Compromís per a convertir l'edifici que albergava l'Escola Infantil Municipal Víctor Calatayud en un centre polivalent concloïa coincidint amb el final de la passada legislatura,  amb l'acabament de les obres, recepció del mobiliari i equipament digital per a les aules.  
 
El recent nou Ajuntament podrà inaugurar i posar en funcionament el centre a setembre, el qual integrarà i acollirà les classes de l'Escola d'Adults Bolomor, l'Escola Municipal d'Arts Plàstiques i les sessions de formació de tots els tallers d'ocupació de GVA Labora.  La planta baixa seguirà com a escoleta infantil municipal.
 
 

 

Un centre polivalent executat per complet pel govern de Compromís

El centre polivalent "Víctor Calatayud" és una obra executada completament pel govern de Compromís, i ha suposat al llarg dels anys una inversió superior al milió d'euros després que les primeres obres s'iniciaven en el 2012, quan es firmava l'execució de la primera fase del Centre Educatiu "Víctor Calatayud", per construir el primer servei de l'edifici: l'Escola Infantil "Víctor Calatayud", per als més menuts.
 

Una imatge històrica: La regidora de Contractació, Llum Sansaloni, de Compromís, firma el contracte d'execució de l'obra de l'Escola Infantil

 Posteriorment a través de distintes obres d'ampliació i millora en l'edifici dutes a cap per la regidoria d'Obres que presidia Josep Llàcer s'han habilitat nous aularis  en la planta baixa i en la primera planta, més els serveis complementaris i un ascensor adaptat per a contribuir a l’eliminació de barreres arquitectòniques de l’edifici. Això ha suposat una inversió de més de 200.000 euros.

 

  

Per la seua banda la regidoria d'Educació, que dirigia Fina Vercher, també de Compromís, va ser l'encarregada de completar el centre amb la dotació de material per a les aules construïdes en l'edifici per a dedicar-les a l'Escola  Municipal d'Adults, l'Escola Municipal d'Arts Plàstiques i el Taller d'Ocupació.  Això ha suposat una inversió de 107.474 euros en l'equipament del mobiliari i  equips informàtics de les noves aules de l'edifici, que podran iniciar la seua activitat lectiva el proper curs escolar 2023/2024.