L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.410
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:53.779

dimarts, 27 de juny del 2023

La vallera Julia Clemente Canet, campiona d'Espanya de colpbol per clubs



La vallera Julia Clemente Canet., s'ha proclamat  Campiona de Espanya de Colpbol en el quart campionat d'Espanya de clubs celebrat el passat cap de setmana entre la localitat de Meliana i el  poliesportiu de Natzaret de València, participant en l'equip júnior del barri de Sant Francesc d'Oliva.

El colpbol és un esport d'origen valencià que acaba de complir 25 any i s'ha escampat molt pel territori espanyol i alguns països europeus i Amèrica del Sud.

 

 

La vallera Julia Clemente Canet, amb la resta de l'equip format per jugadors d'Oliva, Xeresa i Xeraco van competir contra equips que tenen  fins i tot escoles municipals, cas de Foios, Sevilla o Huelva, però van participar molt motivats i donant el màxim de si mateixos, amb la qual cosa pogueren vèncer a l'equip d'Alfafar per 4 a 0.

La nostra enhorabona