L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 8 de juny del 2023

Tavernes celebra avui divendres la 23a Festa de l'Esport en la Casa de la Cultura

Festa de l'Esport 2022

L'Ajuntament de Tavernes retrà un merescut homenatge a  la campiona de kick-boxing, Laura Estarlich, el campió de duatló, Bernardo Jareño, i a l'equip de rugbi del club de la localitat en el 90 aniversari de la seua fundació. Tots són "nominats especials" de la 23 Festa de l'Esport que se celebra avui divendres, dia 9 de juny, a partir de les 19'30 hores en la Casa de la Cultura de Tavernes. 

A més dels nominats especials, s'entregaran distincions a equips i persones nominats honorífics, en un esdeveniment on els protagonismes són els propis esportistes, nominats entre ells mateixos per haver destacat al llarg de la temporada.

L'acte organitzat per l'Ajuntament de Tavernes comptarà com es habitual, amb una ampla presència de regidors del consistori, ja que són les autoritats locals les que fan entrega dels premis i distincions als nominats.