L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.410
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:53.779

dimarts, 6 de juny del 2023

S'ha celebrat la Trobada de Pilota a l’Escola del 2023 a la nostra ciutat.



El Poliesportiu Municipal de Tavernes  va acollir ahir dimarts la Trobada de Pilota a l’Escola de 2023, una activitat organitzada per la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport de la Generalitat  on participen alumnes de Primària. 
 
Tavernes ha celebrat l’última de les Trobades que es disputa a la província de València abans de la finalització del curs, essent la primera vegada que la nostra ciutat ha estat seu d’una Trobada de Pilota a l’Escola de Primària. 
 
La participació ha estat prop de 500 xiquets i xiquetes de 4t curs de 15 centres educatius de les poblacions de Tavernes, Albalat de la Ribera, Alzira, la Font d’en Carròs, Gandia, Llocnou de Sant Jeroni, Pego i Xeresa. Els alumnes han gaudit d'un matí de pilota i diversió, amb partides de raspall i tallers de guants entre altres, va començar a les 9:15 h, i es va desenvolupar al llarg del matí.

La jornada, prevista en un principi per al 23 de maig, va estar suspesa pel temporal de pluja que hi havia al País Valencià aquells dies, però en aquesta ocasió, el matí ha transcorregut completament assolellat i amb calor.