L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.410
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:53.779

dijous, 8 de juny del 2023

Més Compromís obri la porta a possibles pactes per elecció d'alcalde/essa i formació de governs

 

L'assemblea del col·lectiu de Més Compromís de Tavernes, reunida la vesprada-nit d'avui dijous, ha autoritzat i delegat en l'executiva local per poder iniciar converses amb TOTS aquells partits que li ho demanen en vista a l'elecció d'alcalde/essa de Tavernes i la possible formació d'un govern municipal estable. 

La resolució del col·lectiu no exclou a cap formació política si aquesta manifesta la seua voluntat i es dirigeix als organismes de direcció de Més Compromís i sol·licita establir unes converses, tot i que el resultat d'aquestes converses ja serien figues d'un altre paner. 

El fet d'acceptar unes converses, com ha quedat clar, no implica necessàriament assolir un pacte i atorgar-a un altre partit els tres vots de Més Compromís. De fet, l'assemblea s'ha donat de termini el dia 16, abans de la formació del nou Ajuntament i elecció d'alcaldia,  per tornar-se a reunir i aprovar la postura final. No obstant, l'executiva podrà convocar abans a l'assemblea si hi ha acord i les condicions així ho aconsellen. 

Serà també l'executiva qui designe els militants qui conversaran amb la direcció dels altres partits i negociaran sempre les possibles àrees de gestió municipal que assumesca Més Compromís, tot i que sempre serà l'assemblea local la que tindrà l'ultima paraula i decisió final.