L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.598
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:55.314

dilluns, 19 de juny del 2023

Tavernes ha acollit el "Seven M16 Femení" que ha guanyat la selecció catalana

 

Tavernes ha acollit aquest passat cap de setmana el CESSA Seven M16 en la categoria femenina.  Un interessant Campionat d'Espanya de rugbi femení on han participat les dotze millors seleccions autonòmiques. Els partits es van jugar al Camp el Vergeret de les 10 del matí fins les 17:00 hores.

 

 

El conjunt de la Federació de Catalunya s'ha imposat en la final jugada diumenge primer a la FRCV i després a la d'Euskadi amb un ajustat 5-7 en una partit molt emocionant. Cap de les dues seleccions valencianes que participaven va lluitar per les medalles. 

 Segons la FV de Rugbi. Fotos:FVR