L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.410
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:53.779

dimecres, 28 de juny del 2023

PLE DE JULIOL: L'Ajuntament ret un homenatge al CEIP Sant Miquel en haver aconseguit un primer premi nacional


El consistori de Tavernes va retre ahir un homenatge al CEIP Sant Miquel, personificat en aquesta ocasió en el professorat per les vacances estivals, després d'haver aconseguit el primer premi del concurs nacional "Benestar Emocional en l'Àmbit Educatiu" en la modalitat A reservada a centres d'infantil i primària sostinguts amb fons públics.

El projecte "Salut, Benestar i Qualitat de Vida" presentat pel centre valler reuneix un conjunt de programes destinats a fomentar la participació de la comunitat educativa, incloses les famílies, en la vida del centre.

El premi ha sigut creat enguany pel Ministeri d'Educació i Formació Professional per a destacar els treballs de millora del clima escolar i benestar emocional de l'alumnat. Més de 300 centres escolars van participar en la convocatòria.

Els diferents portaveus municipals van felicitar el centre i al professorat, al qual van instar seguir en aquesta línia de superació professional i millores educatives per al centre.
 
NOTA: La fotografia que il·lustra el text és una captura del vídeo de youtube del ple