L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.410
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:53.779

dijous, 8 de juny del 2023

El Taller d'Ocupació "Millorem Tavernes V" efectua treballs de pintura i col·locació de tanca en el Passeig Lepant

 
 
L’alumnat del Taller d’ocupació Millorem Tavernes V efectua treballs de pintura i millora de la zona de jocs del Passeig Lepant i annexos a la Casa de la Cultura.
 
 
 
Un dels primers treballs executats ha estat la instal·lació d'una tanca perimetral en la zona que dona al carrer de vianants per tal d'evitar que els menuts i menudes en les seues corredisses salten el desnivell i puguen prendre algun mal. La tanca, per tant, és una millora en la seguretat de la zona de jocs infantils. La instal·lació es complementa amb la pintura de la tanca i la paret perimetral.




 
Un altre treball, que també podeu observar en les fotografies d'avui dijous, és la pintura de les lletres que davant la Casa de la Cultura/Biblioteca són un recordatori de la missió d'aquests dos edificis: "Un passeig per la lectura, un passeig per la Cultura". Aquestes lletres presentaven deteriorament i pèrdua de pintura, i ara estan reparant-se i tornant-se a pintar. 
 
 
 
Els treballs són indicatius que Tavernes no està paralitzada, i les activitats programades i pròpies de l'Ajuntament i dels distints departaments es desenvolupen amb total normalitat.