L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.410
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:53.779

dijous, 29 de juny del 2023

La vallera Àngela Llinares, sisena en la candidatura de Compromís-Sumar a les eleccions generals del 23J



La vallera Àngela Llinares forma part com a numero sís de la candidatura de Compromís-Sumar al Congrés de Diputats per a les pròximes eleccions generals del 23J. 

Angela Llinares, llicenciada en Farmàcia, ha estat regidora de l'Ajuntament en la passada legislatura on va ser la responsable delegada en la matèria de Promoció Lingüistica. Ha format part activa del Voluntariat Lingüistic que contribueix a visibilitzar la nostra llengua i cultura i és actualment la Secretaria d’Organització de Joves País Valencià de Compromís.

 El acte de presentació de la candidatura va tindre lloc ahir a València, i Àngela Llinares serà la veu de Tavernes per a defensar polítiques progressistes entre les quals punts importants seran la  racionalització dels horaris i  els usos del temps i la convivència entre el laboral i el familiar amb l'impuls d'un nou model laboral amb mesures com la setmana laboral de 4 dies o 32 hores sense reducció salarial i l’equiparació dels permisos de paternitat i maternitat. 

 

Els candidats subratllaren que la seua candidatura simbolitza “la dignitat de la majoria valenciana contra l’odi que la dreta i la ultradreta volen portar a les institucions” i per tant afronten les eleccions com a "una “ofensiva” contra l’onada reaccionària, no tornar a la foscor que representa l’extrema dreta i el dolor que suposa el bipartidisme”.

En matèria econòmica i d’infraestructures, els candidats s’han compromés a defensar les inversions i el finançament autonòmic, així com a millorar el servei de Rodalies, lluitar contra l’ampliació del port de València o les macroplantes solars descontrolades.