L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.598
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:55.314

dijous, 22 de juny del 2023

Dispositiu especial per a demà divendres amb motiu de la nit de Sant Joan: els actes programats

Mullar-se els peus i demanar un desig: la màgica Nit de Sant Joan 
 

L’Ajuntament de Tavernes establirà un operatiu especial en la platja de Tavernes per a la vesprada i nit de divendres 23 de juny, amb motiu de la celebració de la nit de Sant Joan. L’objectiu de l’increment de la presència policial és vetlar per la seguretat de la ciutadania i facilitar la celebració de la festivitat sense incidents destacables. 

La Policia Local establirà punts de regulació del trànsit per a facilitar la circulació en tota la platja, ja que es preveu trànsit intens, especialment en l’entrada i l’eixida principal de la platja, per l’avinguda de la Marina, on abans de les 23 hores es tallarà el trànsit per la celebració del correfoc, fins a l’hora que finalitze.

Els cossos i forces de seguretat s’encarregaran de controlar les vies d’entrada a la platja i la zona de l’arena perquè la festa transcórrega amb normalitat i evitar els botellots. L’Ajuntament apel·la també al civisme i el respecte de tota la població per a mantindre neta la platja i fer ús de les papereres per a no deixar fem ni brutícia en l’arena.



Actes per la nit de Sant Joan: 

- A les 20 hores tindrà lloc l’espectacle infantil de contacontes La bruixa rara a les portes de la Tourist Info.
- A les 23 hores correfoc i batucada "Valltuka
- A les 00'30 hores, al carrer Gebalcobra, concert del grup The Lorian.