L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dissabte, 3 de juny del 2023

Creu Roja Tavernes ha iniciat avui les tasques de Salvament i Socorrisme a les platges de Tavernes

La Creu Roja de Tavernes ha iniciat avui les tasques del Servei de Salvament i Socorrisme en les dues platges de Tavernes valleres, una faena que es perllongarà durant tot l'estiu a les platges valleres. 

El servei que presta la Creu Roja de Tavernes ha estat gràcies a l'acord assolit amb l'Ajuntament, un contracte temporal gestionat per l'actual regidora de Serveis Públics, Noe Alberola de Compromís, qui va haver d'actuar amb celeritat i gestionar un nou servei després que l'empresa concessionària del servei va fer fallida i, va abandonar el servei a escasses setmanes de l'inici de l'estiu. 

Una vegada finalitzat aquest contracte d'urgència l'Ajuntament haurà de licitar el servei, com marca la llei, i seran les diferents empreses interessades les que efectuaran les seues propostes entre les quals la mesa de contractació elegirà l'escollida segons siguen els mèrits i propostes.

 

El servei que avui inicia Creu Roja serà ampliat tal com avance la temporada estival i ocupació de platja, i en especial durant els mesos de juliol i agost. Aquesta mateixa setmana es van efectuar les proves de selecció de les 32 persones contractades per aquest estiu per al diferents llocs de socorristes, tècnic/a Emergències Sanitàries (TES), socorristes bany adaptat, patró d’embarcació i auxiliar de  bany adaptat.