L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.937
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:36.452

dimarts, 6 de juny del 2023

PLE JUNY 2023: Últim de la legislatura amb reconeixement a Marc Felis Candela, guanyador del festival "Andorra Sax Fest"


 
El consistori va celebrar ahir el darrer ple de la legislatura, un ple allò que es diu completament "descafeïnat" en tractar-se i aprovar-se només uns quants assumptes de tràmits, d'aquells que en són ja de tancament de legislatura. Per no haver-hi, ni l'habitual punt de "precs i preguntes" va suscitar cap qüestió. El pròxim ple serà el dissabte dia 17, primer de la nova legislatura i de constitució del nou ajuntament i elecció d'alcaldia. 

El consistori va retre un reconeixement al jove músic valler, el saxofonista Marc Felis Candela, recent guanyador del festival internacional "Andorra Sax Fest.  El portaveus dels grups polítics el felicitaren pel premi, l'encoratjaren a continuar per la línia de treball i esforça en la musica, i l'alcalde valler Sergi Gonzàlez li va fer lliurament d'una placa recordatòria.

 

 

A més, es va anunciar que Marc Felis Candela havia aconseguit una beca per continuar estudis amb el prestigiós saxofonista Claude Delangle, professor de saxofon en el Conservatori Nacional Superior de Música i Dansa de Paris.

Marc Felis Candela va guanyar fa uns mesos la desena desena edició del "Sax Fest" celebrada a Andorra, aplec musical de gran prestigi que va reunir 250 persones, entre participants i jurats. El valler va actuar acompanyat de l'orquestra simfònica andorrana, que s'incorporava enguany per primera vegada al festival. 

 


 
El primer premi del concurs permet a Marc Felis Candela participar en un recital de saxòfon i piano el pròxim "Andorra SaxFest' 24", celebrar un recital de saxòfon i orgue durant el cicle de concerts del Festival Internacional d'Orgue d'Andorra 2023 i ser membre del jurat al Concurs Internacional d’Andorra de Joves Saxofonistes 2024 durant l'Andorra SaxFest'24.