L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dissabte, 3 de juny del 2023

Continua el "parxeo" d'arena en les platges de Tavernes mentre estem sense noticies de l'anunciat projecte de millora a la Goleta

 

 

La reposició d'arena en les platges de Tavernes continua i fins ara els treballs s'han centrat en la part nord de la genèrica "Platja de Tavernes", tot i que com anuncia el cartell col·locat en la Goleta ( fotografia superior) continuarà després en aquesta platja.

Com ja vam dir fa unes setmanes, una vegada més la solució triada des del Ministeri de Transició Ecolàogica i el seu departament de Costes ha estat recórrer al tradicional "parxe" que omplirà uns quants metres de platja per a ús de l'estiu. 

 


 

 

Després de l'anunci del Ministeri d'actuar per pal·liar els efectes del temporal de febrer, l'Isaack, l'Ajuntament de Tavernes, tal com ens va confirmar el regidor Josep Llàcer,  havia demanat a Costes que l'actuació fora urgent per tal de deixar la platja en condicions abans de la temporada estival, cosa que  no ha passat i hem arribat al mes de juny amb els treballs en execució, amb els problemes dels treballs als usuaris.

Tavernes no vol "parxes" i ja fa temps que reclama solucions definitives, primer foren al govern del PP de M. Rajoy fins al 2018 sense cap resultat, i ara al govern del PSOE de P. Sánchez amb mateix resultat.
 
 
 
 
 
Les solucions que demana Tavernes, serien semblants a les que s'estan executant a localitats com Dénia, que avancen sense cap problema com es veu en la imatge següent i que abans s'executaren a Almenara. Podeu llegir la noticia completa clicant aquest enllaç
 
 

 
Mentre "parxe" d'arena ve i "parxe" d'arena va, el projecte que es postula com a definitiu entre la costa del Brosquil i la Goleta inclosos, i que el Ministeri de Transició Ecològica va prometre que presentaria a exposició pública el passat abril, continua en l'espera.