L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.410
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:53.779

dijous, 29 de juny del 2023

Dissabte, 1 de juliol, a partir de les 19'30 hores se celebraran dos concerts corals al Reial Monestir de Santa Maria de Valldigna



L'almàssera del Reial Monestir de Santa Maria de Valldigna acull aquest dissabte,  dia 1 de juliol, dos esdeveniments corals a partir de les 19'30 hores de la vesprada.

El primer esdeveniment correspon a la celebració de la "15a trobada nacional de cors Valldigna", a partir de les 19'30 hores i que comptarà amb la presència dels cors "Cristòfol Aguado" de Picassent i el Cor de l'EPA "Bolomor" de Tavernes.

En finalitzar, i  dins de XX campanya d'intercanvis Musicals se celebrarà un concert amb la participació del cor "25 de Març" i el grup vocal Quòrum de València, previst a partir de les 20'15 hores. 

Us oferim el programa previst:

 

 

 La campanya d’Intercanvis Musicals creada per la Federació de Societats Musicals té per objecte la realització d’un programa de concerts per parelles entre agrupacions artístiques de les següents federacions: La Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV), la Federació de Cors de la Comunitat Valenciana (FECOCOVA), la Federació de Folklore de la Comunitat Valenciana (FFCV), la Federació Valenciana de Dolçainers i Tabaleters (FVDiT) i la Federació d’Orquestres i Rondalles de Pols i Pua de la Comunitat Valenciana (FORPPCV).

Les activitats estan finançades per per l’Institut Valencià de Cultura i reuneixen milers de músics i integrants d’aquestes federacions amb la finalitat de dur a terme un cicle d’actuacions en tot el territori del País Valencià. L’objectiu d’aquests concerts és la promoció musical i la interrelació entre les diferents agrupacions de les entitats que participen.