L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.410
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:53.779

dilluns, 19 de juny del 2023

El PSOE li hauria oferit 1 any d'alcaldia al PP de Benifairó després del pacte que impedia l'alcaldia a Compromís

 


Passen els dies i amb ells anem coneixent algunes novetats respecte el pacte PSOE-PP a Benifairó, un pacte d'aquells que seria dels anomenats contra natura, i forçat per fer fora de l'alcaldia i del govern municipal al partit guanyador de les eleccions locals.  

La suma de Compromís (3) i PSOE (3) permetia sense problemes un pacte "progressista" en sumar 6 dels 9 regidors del consistori, però el pacte ha obert la porta de l'alcaldia al PP, partit que pels seu resultat no hi podia aspirar de cap manera.

Tot i el secretisme després de la constitució de l'Ajuntament i que als perfils Facebooks dels dos partits no s'indica res després de 48 hores, no hi ha cap referència a la situació de l'alcaldia i del pacte PSOE-PP, diversos membres de la candidatura del PP haurien confirmat que el pacte assolit amb el PSOE són 3 anys d'alcaldia, els primers, i 1 any per al PP, el darrer any. 

Eixa primera novetat, felicitar al cap del PP com alcalde, es coneixia ahir diumenge quan els companys de la taula d'esmorzadors del cap de llista del PP, José Luís Ferrando, el rebien amb un aclaridor missatge:  "Felicidades Alcalde" a la porta del bar, amb la qual cosa s'obrien totes les especulacions i la certesa del pacte.