L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.036
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:9.787

divendres, 24 de setembre del 2021

Tavernes fa una petita passa enrere i suma 3 noves infeccions i augmenta un poc la IA


Les dades d'avui a Tavernes ens indiquen avui divendres una pujada en els casos d'infecció, que no és exagerada, però és una pujada respecte a les xifres que havien tingut les darreres actualitzacions: avui sumem 3 infeccions (dimarts va ser 1) i arribem a un total de 1.660 en pandèmia.

Paral·lelament, hem pujat un poc els casos actius que ara són 9 la qual cosa ens ha dut també a una pujada lleugera de la IA que ha passat a ser de 52 per 100.000 habitants els 14 dies, quan era de 46 el dimarts.

Tot això ens deixa ben clar que el virus encara conviu entre nosaltres, i que quan toit apuntava la darrer setmana a una baixada de xifres, hem tingut un augment. Tot i el gran esforç fet en vacunacions la batalla no està guanyada i que hem de continuar vigilants i seguint al peu de la lletra les recomanacions sanitàries.

Des del dimarts hi ha 2 persones més curades i no hem patit cap defunció: són 52 en el total de pandèmia.

La gràfica següent ens informa del que ha estat l'estiu-covid a Tavernes. 



Resum de les dades segons l'actualització de la Conselleria de Sanitat

 


 
- Tavernes


Casos totals durant la pandèmia: 1.660 (eren el divendres 1.657)
Noves infeccions: 3 (el dimarts 1)
Casos actius: 9 (el dimarts 8)
Persones curades des de l'última actualització: 2
Incidència Acumulada: 52 per 100.000 habitants ( era de 46 dimarts)
Defuncions totals: 52