L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 25 de setembre del 2021

L'alumnat de Forestal rehabilita i recupera un tram de senda en el paratge de Clot de la Font

 

L’alumnat de l’especialitat de Forestal del Taller d’Ocupació “Millorem l'entorn de Tavernes III” continua els treballs iniciats mesos enrere amb l'objectiu de millorar l’ús públic de l’entorn del Clot de la Font.

Les darreres actuacions van lligades a la recuperació d’un tram de senda amb la finalitat de comunicar el Molí del Pla amb el Clot de la Font i el camí de l’Ombria de Dalt. No cal indicar la importància del treball en recuperar una senda que després contribueix a que els visitants i amants de la natura puguen visitar i conéixer millor el nostre territori. 

 

 

La senda es trobava amb un estat inicial bastant lamentable, d'ací que ha fet necessari que l’alumnat del taller posés en pràctica tots els coneixements adquirits al llarg dels darrers mesos. S’han hagut de realitzar tota classe de treballs forestals i utilitzar tota la ferramenta. A més, s’han fet pràctiques de moviment de terra i d’anivellació del terreny.

 

  

 

Entre la maquinària usada està la desbrossadora, la motoserra i  altra ferramenta manual (aixades, corbelles, tisores de podar,…) per eliminar o retallar vegetació, retirar pedres, assentar la senda, refer marges de pedra…

El resultat es pot comprovar en les fotografies que publiquem