L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

dissabte, 4 de setembre del 2021

El festival familiar ·"Sona Baixet Festa" se celebra avui al parc del llac de la Goleta



El festival familiar "Sona Baixet Fest(a)" se celebra avui dissabte, i ja és el cinqué any consecutiu, per tal d'acomiadar l’estiu a ritme de música i art. Com ja va ocórrer l'any passat, enguany la situació sanitària ha obligat a adequar el format i el contingut de manera que es prioritza la seguretat, però sense renunciar a les actuacions dirigides als més menuts.

La programació contempla actes per a tots els públics, combinant arts escèniques, música i tallers didàctics. El festival alçarà el teló a partir de les 19 hores en el parc del Llac de la Goleta.

L'entrada és gratuïta però l'aforament limitat, per la qual cosa cal fer la inscripció prèvia a la web https://sonabaixet.com/

 

El Triangulista (edició 2020)

El Triangulista DJ Set serà l’encarregat de donar la benvinguda al públic assistent com a mestre de cerimònies i usarà la seua maleta de discos entre actuació i actuació. Posteriorment, a les 19.30 hores, serà el torn del clàssic de l’animació de carrer Jaume Barri, qui amb la seua veu i guitarra, farà gaudir, cantar i ballar a tots els xiquets i xiquetes. A les 20.30 hores, el fantàstic Mag Wendo presentarà les seues insospitades i desbaratades il·lusions amb un toc d’humor que no deixen ningú indiferent.

Al llarg de la vesprada, i repartits en tres torns de 45 minuts per tal de mantenir les distàncies, es duran a terme tallers d’art conduïts per l’artista Pepa Castillo, la qual, juntament amb monitors i monitores, acompanyarà als més menuts perquè desenvolupen la seua imaginació i creativitat. Per assistir-hi, cal inscriure’s prèviament (majors de 3 anys). 

Els espais i materials emprats pels assistents seran netejats i desinfectats per a evitar el risc de contagi i l'ús de mascareta serà obligatori per a majors de sis anys.

Per últim, a les 22 hores, conclourà el Sona Baixet Fest(a) amb l’actuació final d’El Triangulista DJ Set i la seua minidisco. Com és habitual, els assistents podran gaudir d'un xicotet gastroespai durant la vesprada-nit.