L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 1 de setembre del 2021

Pilar Sánchez Mena, fundadora i presidenta de "Mandriladora Alpesa" ens ha deixat

 

Ens ha deixat aquesta vesprada de dimecres l'empresària Pilar Sánchez Mena, fundadora i presidenta durant molts anys, així com consellera, de l’empresa local “Mandriladora Alpesa S.L” dedicada a la fabricació de mandrils (peces de cartó cilíndriques), tubs, perfils, cantoneres i anelles de cartó i una de les empreses més importants del sector.

Pilar Sánchez és un exemple de dona empresària, valenta, decidida i sempre disposada a superar nous reptes en el món laboral i empresarial fins a portar a l'empresa que havia fundat als primers llocs del sector. Tota una vida de dedicació, treball i esforç que li va reconéixer la Camara de Comerç Valenciana en el 2005 amb el premi a la dona emprenedora i empresària de l'any.

La història vital de Pilar Sanchez va unida a l'empresa vallera que va fundar l'any 1987 al costat del seu marit, Antonio Altur, quan van decidir emprendre una nova iniciativa en forma d'empresa dedicada a la producció d'útils de cartó. Un sector que llavors era totalment desconegut per al matrimoni, però després de més de 30 anys de treball i dedicació, on mai ha faltat la innovació i el valor ecològic i de protecció al planeta en els seus productes, és ara com ara un referent peninsular. 

Seine Musicale de París

I prova d'això, i és un motiu d'orgull per a l'empresa vallera, el fet que l'empresa local Alpesa SL  dissenyara les 30.000 anelles de cartó que folren el sostre de la Seine Musicale de París, un referent en el món d'arquitectura sostenible. Un exemple de la importància que Alpesa dóna a la investigació i a l'aplicació dels resultats a nous productes totalment ecològics i respectuosos amb el medi ambient.

Cal indicar que quan l'empresa va començar a caminar en el 1987 només contava amb 4 empleats,i avui dia hui entre les seues tres seus, la central de Tavernes i dues, a Puente Genil (Còrdova) i a Martorelles (Barcelona), dóna treball a mes de 160 treballadors.

En aqueixos primers anys, molt durs, la vàlua de Pilar Sánchez i la seua visió empresarial i innovadora, va fer possible l'expansió de l'empresa, gràcies a la política instaurada per la fundadora de visitar una per una a totes les companyies potencials usuaris dels tubs de cartró. Grácies al tracte pròxim i personalitzat de Pilar Sánchez la cartera de comandes va créixer, potenciada sempre amb la comunicació i tracte directe amb els seus clients.


El creixement de l'empresa, va ser paral·lel amb les noves seus que es van unir a la central de Tavernes: Puente Genil (Còrdova) i Martorelles (Barcelona). Actualment els productes elaborats per l'empresa fundada i dirigida durant anys per Pilar Sánchez són presents en els sectors del paper i cartó, plàstics, envasos, tèxtil, construcció i agroindustrials, entre altres.

Ara el negoci el porten els fills del matrimoni, Javier Altur, com a director general, i Sergio Altur, director comercial. Junts continuen el camí que van marcar la seua mare Pilar Sánchez i el seu pare Antonio Altur a la fi dels anys huitanta.

La família vetlarà la finada al Tanatori Germans Ronda i la cerimònia de comiat i soterrar serà a les 6 de la vesprada.

Descanse en pau, Pilar Sánchez, un exemple de superació i de treball, amb el qual a traves de la seua empresa ha creat riquesa i llocs de treball a la Ciutat. El nostre cóndol  al seu espòs Antonio Altur, i fills Javier, Sergio i Virginia.