L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 27 de setembre del 2021

L'Ajuntament, a través del Taller d'Ocupació i amb inversió pròpia, millora el Mercat Municipal


L’Ajuntament de Tavernes ha iniciat una sèrie d’actuacions en l’edifici del Mercat Municipal per a millorar la infraestructura i modernitzar els seus serveis.

La primera actuació ha estat a càrrec de l'alumnat del taller d’ocupació "Millorem l’entorn de Tavernes III" de l’especialitat de pintura, el qual està adequant la façana amb la reparació del sòcol inferior per a després pintar-lo, així com les portes d’entrada i el mobiliari urbà. En l’interior del Mercat Municipal, l’alumnat ha pintat també baranes, passamans, papereres i baixants. 
 


Les pròximes actuacions seran a càrrec de l'Ajuntament, el qual ampliarà les millores amb el canvi integral de la il·luminació de l’edifici, la instal·lació de connexions de telecomunicació per a dotar d’Internet cada parada i tres pantalles LED que serviran com a suport informatiu i reclam publicitari. A més, s’hi instal·laran diferents tests decoratius per a plantes.

El consistori finançarà aquestes actuacions amb una subvenció de 50.000 euros de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, dins de la convocatòria d’ajudes en matèria de comerç, consum i artesania.
 
 

La regidora de Comerç Local, Mònica Palomares, ha ressaltat que “és molt important cuidar i modernitzar el Mercat Municipal, un servei de proximitat bàsic per al creixement de l’economia local. Estes actuacions milloraran els serveis de les parades, ajudaran a revitalitzar l’activitat comercial i també a atraure nous comerços”.