L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 15 de setembre del 2021

La companyia "Trencadís" presenta avui dimecres el nou espectacle musical "La clau màgica" a la Casa de la Cultura

 

"Trencadís", productora resident a la Casa de la Cultura de Tavernes presenta avui als mitjans de comunicació  el nou espectacle musical "La clau màgica", que la companyia reestrena en valencià i n’assumeix la producció en gira, de manera que passarà a formar part de la cartera d'obres que giren amb la companyia. 

El valler Josep Mollà, productor de Trencadís ha indicat que  "és la primera vegada que adoptem una obra externa i estem molt il·lusionats. Ens vam enamorar de "La clau màgica", ens va encantar, la història ens va captivar de seguida. és fantàstic que tot s'haja unit perquè hàgem pogut gestionar la producció de la gira". Aquest musical és una producció inicial d'Off Artes Escénicas amb text i direcció signada per Víctor Lucas i Mamen Mengó. 


"La clau màgica" és una història basada en la relació amor-odi que Guillem, el protagonista de la funció, té amb els llibres. Encara que sembla que fa anys li agradava llegir, l'adolescència ha arribat amb una mena de declaració de guerra contra les lletres. Però, afortunadament, trobarà una clau màgica que l'ajudarà a obrir els racons més amagats de la ment i el portarà a conèixer els fantàstics personatges que viuen al seu pensament: Consciència, Broki, Secre, La Musa dels Records i Por. I amb ells, iniciarà un viatge fantàstic cap a certs records i, sobretot, cap a certs oblits, que tenen molt a veure amb l’odi temporal que sent pels llibres.

 

La clau màgica és un espectacle divertit, fresc, amb personatges i llocs fantàstics, amb un estil musical força marcat i amb una tendresa meravellosa, amb la qual cosa l'espectador  empatitza amb els traumes i pors d'un jove adolescent que girarà l'esquena als llibres per no haver d'afrontar el dolor que li produeixen certs records. Per descomptat, el viatge interior, el camí que recorre Guillem fins que troba la clau del seu problema, és color pur, espectacle i diversió.

La nova proposta musical de "Trencadís" abraça tot un equip de grans professionals de les arts escèniques. Les coreografies de Toñi B. Forascepi brillen al so de la música original de Víctor Lucas; els dissenys de vestuari de Pascual Peris aporten un toc de fantasia als personatges que habiten una espectacular escenografia signada per Luis Crespo; el videomapping dissenyat per Yeray Varo, Patricia Sánchez i Jose Luis Cardona, juntament amb el disseny de llum de Stefano Recchia és un element indispensable per poder endinsar-se en aquesta història original de Víctor Lucas i Mamen Mengó.

 

La presentació a la premsa i mitjans de comunicació s'ha anunciat avui dimecres a migdia a la Casa de la Cultura, on participaran Josep Tomàs Chàfer i Josep Mollà Franco, representants de Trencadís, com a productor de gira, els actors Yeray Varo, Ana Conca i Pau Vercher, així com els autors del text i direcció Mamen Mengó i  Víctor Lucas (autor de la música original de l'espectacle).